News2203

CPhI o se faʻavae vailaʻau gaioiga ma sili atu i le 30 tausaga le poto masani o le tuʻufaʻatasia o tagata feʻaveaʻi ma lulu i le pharma. O se igoa faʻavaeina i le alamanuia, CPhI Lalolagi Atoa o se taua o le kalena pharma tuʻufaʻatasia le faitau afe o pharma polofesa ma tagata faʻatau mai le salafa o le lalolagi i lalo o le tasi taualuga. O le CPhI i le lalolagi atoa ma ana mea na tutupu o loʻo iai ICSE, P-MEC, FDF, InnoPack & BioProduction o loʻo vaevaeina i ni oloa-faʻapitoa sone ina ia mafai ai ona tuʻuina atu i vaega uma alamanuia atili vaʻaia ma faʻatagaina tagata asiasi e faigofie ona suʻe ma faʻavae ia oloa o loʻo latou vaʻai i ai. aua. Foring na auai i le CPhI sili atu i le 5 tausaga i le tele o atunuʻu pei o Siamani, Sepania, ma Initia.

O vailaʻau o loʻo avea ma suauʻu i lalo o loʻo faʻatinoina mo soʻo se talosaga. I le faʻagaioiga latou te liua i maeʻa vali ma lanu. 2,4-Dinitrochlorobenzene (DNCB) o se tuʻufaʻatasiga o meaola. O se samasama mautu e soluble i soli faatulagaina. O se taua ogatotonu mo le gaosiga o alamanuia o sulfur dyes. Foring o loʻo taulaʻi atu i lenei vaeluagofie mo le tele o tausaga.

I le malamalama ai i le faifai pea o le COVID-19 tulaga, o le tele oa tatou faʻaaliga ua faʻaleaogaina pe tolopoina foi. O lenei faʻaiuga e leʻo se tasi na faigofie ona mauaina, ae faʻatasi ai ma le soifua maloloina ma le saogalemu o lo matou afioʻaga i le mafaufau, ua matou faia ai le vave faia faʻaiuga e gaioiga nei, faʻatagaina a matou paʻaga pisinisi lava taimi e fetuʻunaʻi ai a latou fuafuaga. Matou te mananaʻo e ave lenei avanoa e maua ai tagata fou faʻatau lugalaina. O se avanoa lelei foi lea mo oe e toe tasi ai le au faʻatau.

News2210

CPhI Delhi Initia 2019

News23113

CPhI Madrid Spain EXPO 2018

News2259

CPhI Frankfurt Siamani EXPO 2017


Taimi Post: Jul-31-2020